Основи здоров'я для 7-А класу (01.03.2023)

 Добрий день, 7-А клас!

Тема: Вплив комерційної реклами на здоров’я.



 Ми будемо вести розмову про рекламу, як про один з найвпливовіших джерел інформації, познайомимося з історією виникнення реклами, її видами, способами поширення реклами, навчимося критично ставитися до реклами шкідливих продуктів.

1. Подивіться відео.


Отже, найефективнішими способами реклами є засоби масової інформації: газети; телебачення; радіо. З їх допомогою реклама стає доступною для величезної кількості споживачів, швидко запам'ятовується, стає легко впізнаваною. Візитна картка кожної реклами - слоган і логотип.

2. Подивіться презентацію

Нині реклама є найдійовішим, отже, і найширше використовуваним засобом впливу на споживачів у процесах маркетингових комунікацій. Водночас дуже не просто знайти визначення, яке б розкривало суть того, що в теорії і практиці називають рекламою. Як і щодо маркетингу в цілому, так і щодо реклами існує велика кількість різноманітних визначень. А тому, спираючись на характерні риси самої реклами, зазначимо, що реклама — це довільна платна форма неперсональної презентації та просування ідей, товарів, послуг через засоби масової інформації.

3. Оберіть один з продуктів та прорекламуйте його так, щоб у всіх з'явилося бажання купити цей продукт


Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

23.04.2021. Пятница

22.03. 2024. Виховна година для 8-А класу