08.12.2022. Класна година для 7-А класу

                                                   Добрий день, 7-А клас!

Тема сьогоднішньої виховної години: «Цінуй свій час та час інших»

Діти, давайте поміркуємо, що таке  час? Спробуймо створити асоціативний кущ до слова час. Які слова виникають у вас? (годинник, пора, життя,  розпорядок, режим, встигнути, не запізнитися).



Як би ви не були завалені навчанням або роботою, вільний час знайдеться завжди. У когось це п'ять годин на день, у когось всього година. Але навіть за цей короткий проміжок часу можна зробити багато корисних речей. Головне, щоб це приносило вам радість, задоволення, і не було в тягар. Я розповім вам про деякі способи проведення часу, які, можливо, допоможуть вам урізноманітнити своє дозвілля.  
1) Знайдіть для себе хобі.
2) Приділіть трохи уваги своїй зовнішності. 
3) Приберіть у себе в кімнаті. 
4) Приготуйте щось смачне. 
5) Вивчайте мови. 
Дотримуючись цих простих правил, ви навчитеся проводити свій час не тільки приємно, але і корисно. Не обов'язково займатися всім відразу, розподіліть це на весь тиждень. А може бути, ви і самі знайдете якесь корисне заняття для себе, яке вам сподобається!

Цінуйте кожну СВОЮ мить! І цінуйте ще більше, коли проводите її з кимось особливим, з тим, хто цього заслуговує. І пам'ятайте: час ні на кого не чекає.

Вчорашнє - це вже історія. Що буде завтра - таємниця. Сьогодення - це дар. Ось чому його і називають "теперішнім подарунком".  

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

23.04.2021. Пятница

22.03. 2024. Виховна година для 8-А класу