Сообщения

Сообщения за сентябрь, 2021

27.09.2021. Понеділок (4 клас)

Изображение
  1. Я досліджую світ Сьогодні на уроці ви продовжуєте вивчати тему "Природа України" і познайомитесь із формами її земної поверхні, розкриєте поняття рівнини, височини, низовини, горби, гори. Подивіться уважно відео і дайте відповідь на запитання нижче (усно). — Які є основні форми земної поверхні? — Що таке рівнини? — Як рівнини поділяються за своєю формою? — Як вони позначаються на карті? — Що таке гори? Гірський хребет? — Які бувають гори залежно від висоти? Виконайте завдання 2 у зошиті на сторінці 18. (за надабністю скористайтесь підручником на сторінці 31-33) Завдання 2.  Знайди на фізичній карті світу гори. Наведи по одному прикладу гір різних за висотою. Запиши назви їхніх вершин. Заповни таблицю. Виконайте завдання 3 у зошиті на сторінці 19.  (за надабністю скористайтесь підручником на сторінці 31-33) Завдання 3.  Підпиши на схемі, де горби, а де - гори. Укажи, до якої групи належать гори за висотою. Виконайте завдання 4 у зошиті на сторінці 19.  (за надабністю скор

27.09.2021. Понеділок (завдання для Михайла)

Изображение
1. Я досліджую світ Сьогодні на уроці ви продовжуєте вивчати тему "Природа України" і познайомитесь із формами її земної поверхні, розкриєте поняття  рівнини, височини, низовини, горби, гори. 2. Математика (у зошиті напиши число, класна робота та каліграфічно запиши число 222) Виконай завдання у зошиті на сторінці 5. 3. Фіз. культ  (для выполнения заданий по физкультуре необходимо перейти в блог Татьяны Анатольевны) блог Татьяны Анатольевны 4. Укр. мова (напиши число, класна робота і спиши текст) 5. Укр. чит Сьогодні ми продовжимо подорож сторінками чудової країни —    країни міфології . Ми із захопленням вчитуємося у фантастичні розповіді про надприродні сили, які начебто в сиву давнину втручалися в життя людей, мали вплив на їхні долі. На сьогоднішньому уроці ми ознайомимося з давньогрецьким міфом «Дедал та Ікар ».    

17.09.2021. Пятница

Изображение
1. Я досліджую світ (подивись відео і заповни зошит на тему "Орієнтування на місцевості") Усім людям потрібно вміти визначати сторони горизонту, тобто орієнтуватися. Орієнтування — це вміння знаходити на місцевості сторони горизонту. Той, хто вміє орієнтуватися на місцевості, завжди зможе знайти потрібний напрям і не заблукає під час подорожі. 2. Математика (в тетради напиши число, классная работа) Мы продолжаем учить таблицу умножения и деления, что б проверить знания реши примеры. Я уверена у тебя все получится!!! 3. Фіз. культ  (для выполнения заданий по физкультуре необходимо перейти в блог Татьяны Анатольевны) блог Татьяны Анатольевны 4. Рос. чит (прослушай рассказ Н. Сладкова "Осень на пороге" и подумай чему учит нас этот рассказ)